Om Spræk

Er Du forvirret over alle de ulike dietter og treningsmetoder som finnes der ute?
Hva viss Du fant et program som var tilpasset dine behov?
Hva viss Du fant et program som lar deg være fleksibel med hva Du spiser?
Hva viss noen var der for å veilede deg gjennom alle steg, hver dag?
Hva viss Du kunne gjennomføre programmet uansett hvor Du befinner deg i verden?
Mitt mål er å oppmuntre og lære mennesker hvordan de på en enkel, morsom og sunn måte kan få en varig livsstilsendring.
Alle mennesker er unike, så alle mine mat og treningsprogram er tilpasset den enkelte ut ifra deres mål og ønsker.
Jeg mener at ingen skal være “Slave” av en diett eller et treningsprogram. Hvis programmet er vanskelig å følge, så vil du etter en stund møte veggen, begynne å jukse og så slutte helt.
La meg vise Deg hvordan Du gjør dette til en sunn livsstil og en langsiktig løsning.
Er Du klar for å sette i gang?

 

Møt mannen bak Spræk.no

Hei alle sammen. Mitt navn er Per-Aage Sørgaard, en snart 54 år ung mann fra Trøndelag. Min store lidenskap er å hjelpe mennesker med å forandre deres liv på den enkleste og mest realistiske måte.
Jeg mener alle fortjener retten til en god helse og være lykkelig med seg selv, både på inn og utsiden.
Å bli sunn og sprek trenger ikke være vanskelig, men ofte blir det så.
Hvorfor?
Med så mye motstridende informasjon der ute, kan det bli både frustrerende og forvirrende å vite hva man skal tro på.
Men gjett hva? Du er ikke alene.
Jeg har også vært i Din situasjon, stått fast i lang tid uten å vite veien videre. Jeg prøvde ulike treningsprogrammer og dietter. Noen av disse hadde i beste fall en kortvarig virkning. Jeg klarte aldri å holde fast ved et program, ofte fordi de var for restriktive, kjedelige eller for harde å holde på med over tid.
Høres dette kjent ut for deg?
Når jeg endelig fant den riktige formelen, skjønte jeg at det egentlig ikke er så vanskelig.
Så hva er den rette formelen ? Er du klar for svaret?
Det finnes ikke bare en riktig vei. Den eneste rette vei er den som virker for DEG!
Vent, er det enkelt?
Vitenskapen bak vektnedgang eller vektøkning er egentlig veldig enkel. Det er gjennomføringen som er vanskelig, og å holde/opprettholde det kan være enda vanskeligere!
Men ja, så fort du finner Din “Plan”, da blir det lett. Men å finne sin “Plan” kan være veldig vanskelig uten veiledning.
Så hvordan kan jeg hjelpe deg?
Jeg vil gjerne jobbe sammen med deg for å finne DIN PLAN! Jeg vil veilede Deg gjennom alle steg i programmet og vi jobber sammen som et team. Jeg er din navigatør men Du er Kapteinen på skipet.
Jeg vil veilede deg, men til slutt er det Du som tar alle avgjørelsene på din reise.
Jeg vil jobbe med det Du liker, unngå det Du misliker og prøve forme dine vaner, handlemåter og tankesett, slik at Du kan bli mer konsekvent og forpliktet til programmet. Dette gjør at Du kan ha en realistisk og stø kurs i utviklingen din.
Vi finner noe som er enkelt og gøy å gjøre. Når ting er enkelt og gøy får Du lyst til å gjøre det flere ganger. Når Du ønsker å gjøre det igjen, da blir det en vane. Å når det har blitt en vane da har det blitt en del av din Nye Livsstil.
Hvis Du er klar for en ekte forandring men er usikker på hvordan komme i gang, kontakt meg for en gratis telefonsamtale HER!

 Mer om meg:

 

Heisann, mitt navn er Per-Aage Sørgaard, 54 år og jeg er LIDENSKAPELIG opptatt av blant annet god mat og drikke, hytta, Hellas, hunden min Bertha, familie, gode venner +++

Dette bildet er av meg fra tidlig på 90-tallet, her er jeg ca. 27 år og på min Topp når det gjelder antall kilo! Hele 107 kilo var jeg oppe i, noe måtte gjøres!

Jeg fant fort ut at mitt motto var å Skynde Seg Langsomt, Ting tar Tid!

Denne videoen er fra høsten 2014, da var jeg blitt 49 år, sterkere og 10 kg lettere. Men fortsatt mye å gå på. Den viktigste lærdommen fra de siste årene var Viktigheten av å ha en Plan!

 

http://https://youtu.be/9bC5qmQO0MA?t=1s

 

Her har vi kommet til sen høsten 2017, 52 år noen få kilo letter og litt sterkere. Sakte men sikkert fremover. Lærdommen fra denne perioden er at Det Enkle er Alltid det Beste! Uansett litt fremgang de siste årene hadde jeg her kommet til et platå, fremgangen uteble. Noe måtte gjøres! Under ser du resultatet, på 3 måneder gikk jeg ned 10 kg og samtidig økte styrken betraktelig!

Hva var hemmelighet, hvorfor så rask framgang etter så mange år med liten eller ingen fremgang? Voksen mann 53 år, alt skal jo egentlig peke nedover blir man ofte fortalt, men det nekter jeg å tro på, mine sprekeste og sterkeste år ligger fortsatt foran meg!

Disse bildene er tatt kun 3-4 måneder etter de øverste, her skjedde mye på kort tid!

Mye moro mann kan gjøre med Canva!

 

Følg med, snart kommer oppdaterte bilder fra 2019

 

Testimonials – i Media- og Hvorfor Velge Meg til å Hjelpe Deg?

 

Per-Aage har hatt mentorship og coaching hos meg over en lengre periode og jeg hadde en svært positiv opplevelse av denne prosessen. Ikke bare hadde han svært gode resultater selv – han utviste også en unik evne til å forstå og omsette lærdommen langt utover det jeg vanligvis opplever hos de jeg jobber med. Han stilte de gode spørsmål og ga gode tilbakemeldinger, med grundige refleksjoner på ulike caser og problemstillinger.

Vi har opprettholdt kontakten etter endt samarbeid og hans gjennomføringsevne og lidenskap for fagfeltet har stadig imponert meg. Vi trenger slike mennesker i denne bransjen i en tid der mange kaller seg eksperter uten å ha den nødvendige kunnskapen og erfaringen!

Gleder meg til å følge med på hva Per-Aage finner de neste årene!

– Børge Fagerli

  Mentor, Fag- og Produktansvarlig, Forfatter og Foredragsholder

  borgefagerli.no – myrevolution.no

MIN OPPTREDEN I MEDIA:

 

Jeg har en artikkel om chiafrø hos KK.no

Og jeg har drevet bloggen SunnDessert.no

Hvorfor velge meg?

 

 

 

Hva er egentlig Online Livsstil Trening og Hvordan Foregår dette? Les mer her!